top of page

OVER MIJ

Ik ben Anita Kamphuis. Getrouwd met Marcel en moeder van Milan en Nina. Samen met onze lieve Boef wonen wij in Reutum waar ook van Anita zich bevind naast ons huis 'op de schuur', zo kan ik tijdens mijn werk ook af en toe een heerlijke wandeling maken in het bos met onze hond Boef, of even thee drinken met de kinderen als ze uit school komen. Een fijne en voor mij perfecte combinatie tussen ‘werk’ en privé.

 

van Anita is ontstaan uit kaartvananita dat alweer ruim 12 jaar bestaat.  Met mijn achtergrond als grafisch vormgeefster begon ik in 2006 met het ontwerpen van mijn eerste kaart. Sindsdien heb ik met veel passie en enthousiasme al veel mensen voorzien van een persoonlijk kaartje. Omdat ik me de laatste jaren ook steeds meer bezighoud met het ontwerpen van bijvoorbeeld een huisstijl voor bedrijven omvatte kaart van Anita niet meer het hele concept en zo werd Van Anita geboren. Een naam die alles omvat, van een kaartje tot een … met bedrijfslogo.

 

Na al die jaren werk ik dagelijks nog steeds met erg veel plezier mee aan een stukje geluk van mijn klanten. Het is heel bijzonder dat ik een stukje onderdeel ben in een speciale gebeurtenis. Persoonlijk contact vind ik bij al mijn ontwerpen en opdrachten erg belangrijk. Mijn schuur is dan ook altijd geopend wanneer je op zoek bent naar een bijzonder ontwerp.

Bel, app of mail je me wanneer je een afspraak wilt maken?

balk.jpg
bottom of page