top of page

RELATIEGESCHENKEN

Je bedrijf promoten, je personeel bedanken of jouw logo onder de aandacht brengen...er zijn genoeg promotie artikelen die voorzien kunnen worden met jouw logo.

Aanstekers, tassen, kalanders, pennen zijn slechts een aantal voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is.

Kijk hieronder voor inspiratie!

niet.jpg

DUTCH DESIGN BRAND

Een hele leuke verpakking, die je niet weg hoeft te gooien? Heel leuk én praktisch? Voor elk wat wils? Dat kan!

 

Eerlijk is eerlijk, die saaie kartonnen dozen belanden vaak op een grote stapel. Maar het pakt zo makkelijk in. Jammer, toch? De geschenkverpakkingen van DDB bieden de oplossing en zijn vanaf nu ook een beetje van Anita, want de schuur is een trots verkooppunt geworden! Hoe tof om je (kerst) pakket in te pakken in deze dozen, die je in een handomdraai omtovert in een krukje. Is dat dan wel stevig? Ja zeker, je pakt hem gewoon vol met allerlei leuks om weg te geven en hij kan vervolgens gezellig aan tafel of naast bed of bank gezet worden met een heel kerstdiner - 200 kilo erop (écht)!

 

Liever een ‘gewone’ doos, ook hierin zijn hele toffe prints mogelijk…zelfs uit te breiden met toffe servetten! Nou…wat let je? Supergemakkelijk én eentje die je bijblijft ... want deze zet je niet zomaar weg! Contact mij gerust voor meer informatie, ik help je graag!

DSC02468.JPG
DSC02330.JPG
DSC01618.JPG

HET HELE PLAATJE

Verwerk je logo door in allerlei leuke items! 

bottom of page