top of page

HUISSTIJL

Op zoek naar een passend ontwerp voor een nieuwe huisstijl? Op de schuur bij Van Anita is alles mogelijk. Ik help je graag met het ontwerpen van een logo tot een complete huisstijl. Het logo moet natuurlijk helemaal iets worden wat bij jou of jullie past, daarom staat persoonlijk contact ook voorop. Om het plaatje compleet te maken verwerk ik het logo graag in visitekaartjes, relatiegeschenken of briefpapier, het kan allemaal. Maar nu ook samen met ENEMMA maken we het hele pakket compleet, dus nu ook met toffe websites. Wil je hier meer info over, bel ons en kom langs op de schuur! 

STUDIO 546

Een huisstijl kan zoveel doen voor je bedrijf...het zegt wie je bent of waar jullie voor staan! De dansschool bySandra groeide hard, en ontgroeide het bestaande logo en huisstijl. Sandra kwam langs op de schuur en beetje bij beetje werd zo Studio546 gecreërd. Een gaaf, modern logo dat alles omvat wat bySandra inhield. Van visitekaartjes & stevige flyers tot leuke beachvlaggen, kussens en tasjes...Samen hebben we een complete look neergezet!

afbeelding 546.jpg

LEMSELERMATEN

Marcel en Anita besloten de Lemselermaten uit te breiden met een prachtige vakantiewoning op het erf. Samen met de hondenkennel verdiende dit wat promotie, waarvoor een passende, landelijke huisstijl werd ontworpen...visitekaartjes, folders, welkom-thuiskaarten en zelfs een toffe website: www.lemselermaten.nl. De uitdaging van dit logo zat in het creëren van het geheel, een overkoepelend logo voor de lemselermaten, maar ook twee individuele voor de hondenkennel en vakantiewoning apart. Al met al is het een sfeervolle huisstijl geworden, met kenmerken van de jacht en de warmte van het erf, de Lemselermaten!

afbeelding lemselermaten.jpg

SABINE HOOGENDIJK

Ook deze gave, nieuwe huisstijl kan op avontuur! Sabine hoogendijk  gaf al 10 jaar persoonlijk reisadvies. Ze kwam op de schuur met een logo die een opfrisbeurt verdiende. Samen kwamen we tot een passende, frisse stijl met allerlei gave artikelen. Van briefpapier & visitekaartjes tot kofferlabels & welkom-thuis kaarten. Ook de website (www.sabinehoogendijk.nl) en promotiefilmpje mochten op de schuur in elkaar gezet worden, super tof! 

logo sabine.jpg
bottom of page